Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Παπαπέτρου!

Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Παπαπέτρου!

Η ατυχία «χτύπησε» ξανά τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, καθώς ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση

Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Παπαπέτρου!
Η ατυχία του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν έχει τελειωμό! Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, με αποτέλεσμα η αποθεραπεία του τραυματισμού του να μείνει πίσω τρεις εβδομάδες! 

Άλλο ένα εμπόδιο στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση! Η ατυχία «χτύπησε» ξανά τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, καθώς ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, με αποτέλεσμα αυτό να «φρενάρει» την αποθεραπεία του τραυματισμού του αφού θα πρέπει πρώτα να αναρρώσει πλήρως! 

Ο νεαρός διεθνής θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδική αγωγή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο ατομικό του πρόγραμμα που περιλαμβάνει ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής του κατάστασης. 

Από εκεί και πέρα και η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη σε φουλ ρυθμούς πήρε μία μικρή… παράταση. Ο «υπαρχηγός» της ομάδας του Πειραιά ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο αστράγαλό του και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες. Ήδη έχει ξεκινήσει και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 

Ωστόσο, υπάρχουν και καλές… ειδήσεις στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού! Ο Δημήτρης Κατσίβελης υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/11) σε νέες εξετάσεις στο αριστερό του χέρι, οι οποίες έδειξαν πως η κατάστασή του βελτιώνεται. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης