Ρομπέρτο: Το ματς της χρονιάς για μένα αυτό με την Ατλέτικο

Ρομπέρτο: Το ματς της χρονιάς για μένα αυτό με την Ατλέτικο

Ο Ισπανός γκολκίπερ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Μαδριλένους, την αναβολή του πρωταθλήματος, αλλά και για την επίθεση στον Ζωγράφο

Ρομπέρτο: Το ματς της χρονιάς για μένα αυτό με την Ατλέτικο
Ο Ισπανός γκολκίπερ αναφερόμενος στην διακοπή της Σούπερ Λιγκ τόνισε στην συχνότητα του Cope στην Ισπανία: «Έχουμε να παίξουμε δύο εβδομάδες ποδόσφαιρο επειδή έχει διακοπεί το πρωτάθλημα. Όλη την εβδομάδα κάναμε προπονήσεις και μετά μας ενημέρωσαν πως υπάρχει πρόβλημα με τους διαιτητές. Την μέρα πριν το παιχνίδι μας είπαν πως δεν γίνεται να παίξουμε».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για εάν αυτό είναι το χειρότερο για την Ελλάδα είπε: «Ναι αυτό είναι το χειρότερο. Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξουν τέτοιου είδους καταστάσεις στην Ελλάδα. Στην Ισπανία αυτό δεν θα συνέβαινε. Εδώ είναι πιο ακραία τα πράγματα και δεν υπάρχει η ανάλογη βοήθεια. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες για τα ματς. Ελπίζω να βρουν τρόπο».

Όσο για το πως είναι το Κύπελλο επισήμανε: «Είναι διαφορετικός φέτος ο τρόπος που γίνεται το Κύπελλο. Είναι πιο πολλά τα ματς». Για το εάν το παιχνίδι του πέρισυ με την Μπενφίκα ήταν το τοπ του απάντησε: «Όχι δεν ήταν το τοπ και το πιο σημαντικό ματς για μένα. Πέρασα έναν δύσκολο χρόνο στην Μπενφίκα όμως στην Ατλέτικο ήμουν πιο πολύ. Αυτό είναι το ματς της χρονιάς για μένα. Αυτό που έρχεται. 

Κλείσιμο
Το πιο ιδιαίτερο και το πιο σημαντικό για μένα. Εκεί έπιασα το επίπεδο που έπρεπε για να προχωρήσω. Γυρίζω στο σπίτι μου». Σχετικά με την Ατλέτικο και το εάν θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει είπε: «Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι έχει το αύριο. Είμαι σε μία ομάδα που είναι σαν στο σπίτι μου αλλά η πόρτα για την Ατλέτικο είναι πάντα ανοιχτή».

Όσον αφορά στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη ο Ισπανός κίπερ του Ολυμπιακού επισήμανε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς και γιατί όχι να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας είναι πολύ ικανοποιημένος. Πηγαίνουμε πολύ καλά στον όμιλο και έχουμε κερδίσει τις πιο δυνατές ομάδες του γκρούπ. Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Μπορούμε να προχωρήσουμε. Είμαστε σταθερά σε αυτήν την διοργάνωση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πάνω κάτω η ίδια με πέρυσι. Παίζει με την ίδια ένταση, τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ικανότητα. Είναι ομάδα μαθημένη στο να κάνει καλά ματς και να παίρνει τα ανάλογα αποτέλεσματα».

Ο Τσόρι Ντομίνγκες για τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ σημαντική μονάδα όπως εξήγησε ο Ρομπέρτο: «Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Όταν παίζει πολύ καλά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού λειτουργεί πολύ καλά». Για την σχέση του με τον Μοράτα επισήμανε: «Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι με την Γιουβέντους με τον Μοράτα.

Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον για την συνέχεια». Τέλος για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και την... μάχη του τίτλου υπογράμμισε: «Φέραμε δύο ισοπαλίες και κάναμε μία ήττα στο πρωτάθλημα. Αντίπαλός μας για τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαστε στους 2 βαθμούς διαφορά. Θα παίξουμε δύο ματς με τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μας είμαστε ήρεμοι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης