«Βλέπει» Κλοπ η Λίβερπουλ

«Βλέπει» Κλοπ η Λίβερπουλ

Ως πιθανό αντικαταστάτη του Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπου, αναδεικνύουν τον Κλοπ δημοσιεύματα από την Αγγλία. 

 «Βλέπει» Κλοπ η Λίβερπουλ
Σε... βαθιά κρίση βρίσκεται η ομάδα της Λίβερπουλ, που μετά την περσινή κούρσα τίτλου και τις επενδύσεις που έγιναν το καλοκαίρι, παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών που η ίδια δημιούργησε. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, τα πρώτα σενάρια για αντικατάσταση του Ρότζερς έχουν ήδη βγει στην δημοσιότητα, με τον ίδιο να δίνει τροφή στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας πως δε θα είναι στην Λίβερπουλ για πάντα.

Έτσι, με σημερινό δημοσίευμά της η «guardian» αποκαλύπτει τις... σκέψεις που υπάρχουν στους «ρεντς» για τον Γιούργκεν Κλοπ, ως τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Με την Ντόρμουντ να περνάει επίσης μία πολύ κακή περίοδο στο πρωτάθλημα, η περίπτωσή του μοιάζει να είναι πιο εφικτή. 

Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσεις, το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι το μόνο που θα ήθελε να εργαστεί, πέρα από αυτό της πατρίδας του. «Είναι το μόνο πρωτάθλημα που θα μπορούσα να πάω, φεύγοντας από την Γερμανία, αφού τα Αγγλικά είναι η μόνο ξένη γλώσσα που γνωρίζω αρκετά καλά για να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα στην δουλειά μου. Αν κάποιος σύλλογος με προσεγγίσει, είμαι ανοιχτός σε μία συζήτηση». 

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης