Θετικό πρόσημο στη συνάντηση Παναθηναϊκού-Μπεργκ!

Θετικό πρόσημο στη συνάντηση Παναθηναϊκού-Μπεργκ!

Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος τα είπαν με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, συμφώνησαν πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και το επόμενο διάστημα θα «κλείσει» το νέο συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού!

Θετικό πρόσημο στη συνάντηση Παναθηναϊκού-Μπεργκ!
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανταμείψει τον Μάρκους Μπεργκ με ένα νέο συμβόλαιο που θα περιέχει καλύτερους οικονομικούς όρους για τον Σουηδό και επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2018. Το πρώτο βήμα έγινε το βράδυ της Κυριακής! Ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκαν με τον Στέιναρ Ντίετζ(εκπρόσωπος του γραφείου Λέρμπι που έχει τα δικαιώματα του Μπεργκ), γνωρίστηκαν και έθεσαν επί τάπητος την νέα συμφωνία που πρότεινε το «τριφύλλι».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο πλευρές έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν νέες επαφές, ώστε να πάρει σάρκα και οστά το καλύτερο δυνατό deal και για τις δύο πλευρές.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως μιλάμε, ως γνωστόν, για πρόωρη επέκταση και ανταμοιβή για τον παίκτη που δεσμεύεται μέχρι το 2017 και σε καμία περίπτωση το όλο θέμα δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ. Αυτό τονίζουν και από τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους...

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης