«Λύγισε» στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

«Λύγισε» στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Το πάλεψε μέχρι το τέλος, όμως δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός. Ηττήθηκε 9-8 απ’ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ στο Σούπερ Καπ που έγινε στην Ισπανία, κυνήγησε μέχρι το φινάλε, όμως πλήρωσε τα λάθη

«Λύγισε» στην Ισπανία ο Ολυμπιακός
Για ένα ημίχρονο άντεξε ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε τελικά 9-8 από την Σαμπαντέλ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης που έγινε στην Ισπανία. 

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν σε καλή μέρα την Χρυσή Διαμαντοπούλου, όμως τα λάθη στην περιφέρεια και η απουσία επιθετικών λύσεων την κράτησαν μακριά απ’ την πρώτη κούπα της σεζόν. 

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν αυτό που «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό, δίνοντας την ευκαιρία στην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ να πάρει προβάδισμα, όμως κυνήγησε μέχρι το φινάλε και βρέθηκε μια ανάσα απ’ την ισοφάριση. 

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε σαν… γηπεδούχος. Προηγήθηκε με την Μανωλιουδάκη και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κατάφερε να μείνει μπροστά στο πρώτο οκτάλεπτο (1-2). Το ωραίο γκολ της Τεντζαλίδου -μετά την ισοφάριση της Εσπάρ- αλλά και η τρομερή απόκρουση της Διαμαντοπούλου -αρχικά σε σουτ και μετά σε τετ α τετ- κράτησαν τον Ολυμπιακό μπροστά. 

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τρομερές αποκρούσεις που κράτησαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες (4-4) στο ημίχρονο. 
Κλείσιμο

Στην επιστροφή όμως ήρθε το μπλακ άουτ για τον Ολυμπιακό. Δύο γρήγορα γκολ έβαλαν μπροστά την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν βρήκε άμεσα τις επιθετικές λύσεις για να αντιδράσει. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης