Πόσα πληρώνει για να έχει τον Μέσι η Μπαρτσελόνα;

Πόσα πληρώνει για να έχει τον Μέσι η Μπαρτσελόνα;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «As», η πολυτέλεια της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι στη Μπάρτσα, θα της κοστίσει έως το 2018 192 εκατ. ευρώ

Πόσα πληρώνει για να έχει τον Μέσι η Μπαρτσελόνα;
Αφού αρχικά κυκλοφόρησε μία φήμη ότι η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι το 2016, ακολούθησε η δική του υπεκφυγή ότι μπορεί κάποια στιγμή να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου». Με αφορμή αυτά τα σενάρια, η εφημερίδα «As» δημοσίευσε ένα κείμενο, ώστε να πληροφορήσει το πραγματικό κόστος του να έχεις στην ομάδα σου τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Οπως ενημερώνει το εν λόγω θέμα, για τον Μέσι οι Καταλανοί θα πρέπει να πληρώσουν μεικτά πολλά περισσότερα απ' όσα είχαν αρχικά υπολογιστεί κατά την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του (Μάιος 2014). Αυτή έχει διάρκεια έως το 2018 και μέχρι τότε ο 27χρονος επιθετικός θα εισπράττει όχι 20, αλλά 24 εκατ. ευρώ καθαρά, καθώς υπάρχουν πολλά μπόνους που δεν έχουν υπολογιστεί.

Αυτό σημαίνει ότι με την εφορία στο 50%, το κόστος για κάθε χρόνο διπλασιάζεται για το σύλλογο. Οπότε πάει αυτομάτως στα 48 εκατ. Ξεκινώντας λοιπόν το μέτρημα από την τρέχουσα σεζόν έως και τον Ιούνιο του 2018, η Μπαρτσελόνα θα... ξηλωθεί με 192 εκατ.!

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης