Βίντεο: Έχει τρελάνει τη FIFA το εκπληκτικό γκολ του Κασάμι!

Βίντεο: Έχει τρελάνει τη FIFA το εκπληκτικό γκολ του Κασάμι!

Διθύραμβοι για το απίστευτης δυσκολίας και τεχνική ςτέρμα που είχε πετύχει με τη φανέλα της Φούλαμ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας - Ως το καλύτερο γκολ που έχει δει ποτέ το χαρακτήρισε ο Μάρτιν Γιολ

Βίντεο: Έχει τρελάνει τη FIFA το εκπληκτικό γκολ του Κασάμι!
Η FIFA έχει ξεκινήσει τα αφιερώματα στα υποψήφια γκολ για το βραβείο «Puskas». Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος με τον... κεραυνό του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας όταν ήταν στην Φούλαμ.

Οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου περιγράφουν το πως επτεύχθηκε αυτό το απίστευτο γκολ.

Αρχικά το κείμενο ξεκινάει: «Με την ομάδα του να χάνει 1-0, ο Ελβετός μέσος εξέπληξε το Selhurst Park με μια εκπληκτική επίδειξη αθλητικότητας, ευκινησίας και της τεχνικής. Κάνοντας σπριντ από το κέντρο, κυνήγησε την ελπιδοφόρα μακριά πάσα του Σάσα Ρίτερ, ανάμεσα από δύο αμυντικούς έκανε το κοντρόλ με το στήθος κει στην κίνηση σκόραρε με άπιαστο βολέ. Αυτό το απίστευτο χτύπημα ήρθε από από μια απίθανη γωνία και με το αδύναμο πόδι του».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του τότε συμπαίκτη του νυν άσου του Ολυμπιακού, Στιβ Σίντγουελ: «Δεν είναι απλά το γκολ της χρονιάς. Είναι ανάμεσα στα σπουδαιότερα γκολ. Είχε όλο το πακέτο. Για μένα πρόκειται να είναι ανάμεσα στα σπουδαιότερα γκολ όλων των εποχών».

Ο ίδιος ο Κασάμι είπε για το τρομερό γκολ του: «Απλά, είδα τον Σάσα με την μπάλα στη δεξιά πλευρά, οπότε έτρεξα στον χώρο, πήρα την μπάλα όμορφα με το στήθος μου και σούταρα με το δεξί μου πόδι. Ποτέ δεν έχω σκοράρει καλύτερο γκολ. Ήταν απίστευτο».

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Γιολ δεν το συγκρίνει καν με ένα παρόμοιο του Μάρκο Φαν Μπάστεν το 1988, στον τελικό του UEFA European Championship.

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο. Αυτό εδώ είναι καλύτερο!!! Πρέπει να είμαι ειλικρινής - δεν έχω δει γκολ τόσο καλό όσο αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης