«Αξίζαμε τη νίκη», είπε ενθουσιασμένος ο προπονητής των Νήσων Φερόε

«Αξίζαμε τη νίκη», είπε ενθουσιασμένος ο προπονητής των Νήσων Φερόε

Η Ελλάδα σήμερα δεν ήταν αποτελεσματική, αλλά κι εμείς παίξαμε πολύ καλά. Ελπίζαμε να σημειώσουμε τέρμα σε αντεπίθεση, το παιχνίδι μας βγήκε, κάναμε και 4-5 ευκαιρίες, είπε ο Λαρς Όλσεν

«Αξίζαμε τη νίκη», είπε ενθουσιασμένος ο προπονητής των Νήσων Φερόε
Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και κάναμε καλές αντεπιθέσεις, είπε ο... τρισευτυχισμένος Λαρς Όλσεν, προπονητής Νήσων Φερόε μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Εθνικής μας. 

«Η Ελλάδα σήμερα δεν ήταν αποτελεσματική, αλλά κι εμείς παίξαμε πολύ καλά. Ελπίζαμε να σημειώσουμε τέρμα σε αντεπίθεση, το παιχνίδι μας βγήκε, κάναμε και 4-5 ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη» συμπλήρωσε ο Λαρς Όλσεν. 

Ο Γκούναρ Νίλσεν, ο 27χρονος τερματοφύλακας των Νήσων Φερόε δεν έκρυψε τη χαρά του κι αυτός για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως «όλοι είμαστε πολλοί χαρούμενοι και περήφανοι». «Είχαμε ευκαιρίες, το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη» είπε ο Νίλσεν, ενώ στην ερώτηση εάν ονειρεύονται κάτι παραπάνω, απάντησε: «Πρώτα θα χαρούμε αυτή τη νίκη, θα ζήσουμε τη στιγμή και θα την απολαύσουμε»! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης