Ευρωλίγκα LIVE: Νεπτούνας - Ολυμπιακός (81-85, τελικό)

Ευρωλίγκα LIVE: Νεπτούνας - Ολυμπιακός (81-85, τελικό)

Απευθείας μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ - Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στη Λιθουανία τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου

Ευρωλίγκα LIVE: Νεπτούνας - Ολυμπιακός (81-85, τελικό)
5-17, Με στόχο την 3η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα (NEΡΙΤ SPORTS) εκτός έδρας τη Νεπτούνας για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το live του gazzetta.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν σημαντική νίκη επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και πριν από μία εβδομάδα επικράτησαν και της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Πλέον ο Ολυμπιακός ψάχνει το 3/3 και απόψε (31/10, 20:00, NEΡΙΤ SPORTS) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νεπτούνας.
Κλείσιμο

Η τελευταία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και μάλιστα πανηγύρισε ιστορική νίκη κόντρα στο 1-1. Οι Λιθουανοί θέλουν απόψε (31/10, 20:00, NEΡΙΤ SPORTS) το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους και φυσικά το έργο της ομάδας του Πειραιά δεν θα είναι εύκολο, παρά το γεγονός ότι κατά κοινή ομολογία είναι το φαβορί του αγώνα.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των Πρίντεζη και Παπαπέτρου, το θετικό όμως είναι πως στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Τρεμέλ Ντάρντεν, με τον Αμερικανό φόργουορντ όμως να μένει κατά πάσα πιθανότητα εκτός δωδεκάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης