Αναστασίου: «Ο Μπεργκ μας δίνει ώθηση»

Αναστασίου: «Ο Μπεργκ μας δίνει ώθηση»

Η επανεμφάνιση του Σουηδού φορ απασχόλησε τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Ο Μπεργκ μας δίνει ώθηση»
Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μάρκους Μπεργκ για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο, μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Βλέποντας τα χθεσινά παραδείγματα ήταν σημαντικό να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Παρουσιάσαμε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. Δειξαμε σοβαρότητα, σταθερότητα κατά την διάρκεια του ματς. Η συνολική εικόνα είναι αυτό που θέλουμε. Μπορούμε και ακόμη καλύτερα. Ήταν μια ομαδική παρουσία σοβαρή. Κερδίσαμε αρκετά πράγματα, όσον αφορά τους παίκτες και κάνουν πιο δύσκολη την επιλογή για εμένα σε κάποιες θέσεις. Έχουμε βάθος και περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια. Να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έχουμε καλύτερα αποτέλεσματα για το πρωτάθληματα»

Για Μπεργκ, Μπούι, Μπαϊράμι: «Καταρχήν για τον Μάρκους είναι παίκτης σημαντικός και δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα και τον κόσμο. Ξέρει πως είναι σημαντικός, αυτό που είναι σημαντικό είναι πως δουλεύει ακόμη, να γίνεται καλύτερος. Αυτός και ο Μέντες είναι φωτεινά παραδείγματα. Το σημαντικό είναι πως ο Μάρκους είναι fit, οπότε από φυσική κατάσταση μπορεί να παίξει άνετα για 60-70 λεπτά. Πρέπει να τον κρατήσουμε fit γιατί είναι δύσκολο τώρα στα σερί ματς. Ανάλογα το παιχνίδι και το τι θέλουμε να ζητήσουμε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μπούι δείχνει πως έχει αρετές. Ήξερα τι μπορεί να κάνει. Χρειάζεται χρόνο, να μάθει. Του είπα να έχει υπομονή. Στο χέρι του είναι. Δουλεύει και όπως τα άλλα παιδιά παίρνει ευκαιρίες και ανταποκρίνεται.
Κλείσιμο

Ο Εμίρ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Χρειάζεται τον χρόνο και σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα του. Δείχνοντας τόσο καλό πρόσωπο κάνουν δύσκολες τις επιλογές μου. Σήμερα ήταν μια απόδειξη πως έχουμε βάθος και παίκτες με ποιότητα.

Πέρυσι ήμασταν καινούρια ομάδα που χτιζόμαστε από την αρχή. Φέτος αδικήσαμε τους ευατούς μας αλλά χρειαζόταν χρόνος να κάνουμε το ριστάρτ. Είναι σημαντικό που επανέρχεται ο Μάρκους. Όταν δείχνουμε πως είμαστε συγκεντρωμένοι, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Σήμερα το στοίχημα ήταν να είμαστε δημιουργικοί και ήμασταν. Περιμένω να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης