Μίτσελ: Όλα τα ματς είναι σημαντικά για τον Ολυμπιακό

Μίτσελ: Όλα τα ματς είναι σημαντικά για τον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός τεχνικός δίνει τη γραμμή για την στάση των παιχτών του ενόψει των συνεχόμενων παιχνιδιών

Μίτσελ: Όλα τα ματς είναι σημαντικά για τον Ολυμπιακό
Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως όταν είναι κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού όλα τα ματς είναι σημαντικά.

Πιο αναλυτικά ο Μίτσελ τόνισε σε συνέντευξή του στη NOVA για:

Τους συνεχόμενους αγώνες και το γεγονός πως το ματς με την Γιουβέντους στο Τορίνο θα γίνει λίγα 24ωρα μετά από αυτό με τον Αστέρα:
Κλείσιμο
Από την αρχή της σεζόν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Επιλέξαμε λοιπόν από την προετοιμασία να κάνουμε παιχνίδια που είναι πολύ απαιτητικά για να μπούμε στην ψυχολογία που πρέπει για την χρονιά και σε σχέση με το μέλλον. Είναι λοιπόν αρχές Νοεμβρίου και βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που θέλαμε να είμαστε. Ακόμα και λίγο καλύτερα απ' όσο θα θέλαμε να είμαστε όσον αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό λοιπόν ξέρουμε πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είναι ο Αστέρας Τρίπολης, η Γιουβέντους και ο Πανθρακικός. Κάθε μέρα έχουμε ένα παιχνίδι και πάντα θα πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι που έχουμε να παίξουμε πρώτο. Γι' αυτό λοιπόν δεν θα πρέπει να διαφοροποιούμε τις διοργανώσεις στο μυαλό μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σε ποιά διοργάνωση παίζουμε. Πρέπει να παίζουμε καλά και σαν παίκτες του Ολυμπιακού όπου και εάν αγωνιζόμαστε. Για όλα τα ματς ανεξαρτήτου διοργανώσεως γιατί μόνο και μόνο ότι παίζεις για τον Ολυμπιακό κάνει όλα τα παιχνίδια σημαντικά.

Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τα... εμπόδια που μπορεί να βάλει στον Ολυμπιακό: Συμφωνώ απόλυτα. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που με οποιονδήποτε αντίπαλο και εάν παίζει τον κάνει να φαίνεται χειρότερος απ' όσο είναι συνήθως. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του Αστέρα. Ο Αστέρας που έχει έναν προπονητή πολύ καλό. Έναν προπονητή που διαφοροποιεί κάθε μέρα το παιχνίδι του και προσαρμόζει το πλάνο του ανάλογα με τον αντίπαλο και πάντα κάνει τέλεια δουλειά. Όμως προτιμάω έναν αντίπαλο που να είναι απαιτητικός. Έναν αντίπαλο που να σε κάνει να τα δώσεις όλα. Το 100%. Γιατί αλλιώς θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες. Μας αρέσει να είμαστε έτοιμοι 100%.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης