Απολογήθηκε ο Αναστασίου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας

Απολογήθηκε ο Αναστασίου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι - Σήμερα η απόφαση

Απολογήθηκε ο Αναστασίου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας
Αυτοπροσώπως, παρότι η ομάδα του έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα (σ.σ. αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στις 19:30) παρέστη το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιάννης Αναστασίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μετά την κλήση του σε απολογία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ισχυρίστηκε πως ουδέποτε εξύβρισε τους διαιτητές αποκαλώντας τους αλήτες και πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. «Είπα στον Καλογερόπουλο, είστε απαράδεκτοι και γυρνώντας στον πάγκο είπα στους συνεργάτες μου ‘άρχισαν οι αλητείες’», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ο τέταρτος διαιτητής, κ. Σπάθας, είπε στον ρέφερι του αγώνα, κ. Καλογερόπουλο, πως έβρισε τους διαιτητές και κακώς υπέδειξε την αποβολή του από τον πάγκο. 

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης, ανέφερε πως ο διαιτητής δεν άκουσε τον προπονητή του «τριφυλλιού» να βρίζει τους διαιτητές, αλλά παρ’ όλα αυτά έγραψε κάτι τέτοιο με κεφαλαία γράμματα στο φύλλο αγώνα. 

Κλείσιμο
Μάλιστα για να αμφισβητήσει το έργο των παρατηρητών ανέφερε πως «… ο παρατηρητής δεν έγραψε ότι έπεσε κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν παρατηρητές δύο ταχυτήτων, να παίρνουν το 100άρικο και να γράφουν ό,τι θέλουν». 

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και λέγεται πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με τιμωρία δύο ως έξι μηνών. Σημειώνεται πως στη διάρκεια της εκδίκασης έξω από τα γραφεία της Super League ήταν περίπου 20 οπαδοί του Παναθηναϊκού. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, που είχε κληθεί σε απολογία, αναβλήθηκε λόγω προσωπικού προβλήματος του νομικού εκπροσώπου των Πειραιωτών, κ. Γιαννίκου. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης