LIVΕ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 (β΄ ημίχρονο)

LIVΕ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 (β΄ ημίχρονο)

Το σκορ άνοιξε ο Αυλωνίτης στο 59' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τσόρι, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι στη θέση του Μποτία - Χαμένο πέναλτι από τον Μήτρογλου στο 78΄

LIVΕ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 (β΄ ημίχρονο)
Μπορεί να μην έχουμε Μέσι και Ρονάλντο όπως το κλασικό ντέρμπι της Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και το ελληνικό «clasico» έχει τη δική του αίγλη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να προσφέρουν έντονες συγκιονήσεις και κυρίως καλό ποδόσφαιρο στα εκατομμύρια τηλεθεατών που θα στηθούν στις 19:30 για να παρακαολουθήσουν το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν στο γήπεδο με την ψυχολογία τους στα ύψη, καθώς ο γηπεδούχος Ολυμπιακός πέτυχε ιστορική νίκη απέναντι στη Γιουβέντους, ενώ και ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από την PSV στην Ολλανδία. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι, καθώς «ψάχνουν» εκδίκηση για το περσινό 0-3 από τον αίωνιο αντίπαλο στο φαληρικό στάδιο.

Κλείσιμο


Από μια καλή φάση οι δύο ομάδες στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με σουτ του Μανιάτη στο 14΄ που έδιωξε με δυσκολία ο Στιλ και οι πράσινοι απάντησαν με φάουλ του Νάνο στο 18΄ που μπλόκαρε με τη δεύτερη προσπάθεια ο Ρομπέρτο.

Mετά το νευρικό πρώτο ημίχρονο ήρθε το 59ο λεπτό με τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μποτία να ανοίγει το σκορ μετά από φάουλ του Μποτία.










<
Πώς ξεκίνησαν οι δύο ομάδες 

Μια αλλαγή (σε σχέση με την Γιουβέντους) έκανε ο Μίτσελ στη βασική ενδεκάδα που επέλεξε να… κατεβάσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού είναι ο Αφελάι, που παίρνει την θέση του Εντινγκά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μήτρογλου, που θα έχει πίσω του τον Τσόρι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου. 

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τους δέκα «γνωστούς» και τον Μπούι.

Ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε στο χώρο του κέντρου τον νεαρό Ολλανδό (που δείχνει ανεβασμένος) σε σχέση με τον Δώνη που μένει στον πάγκο. 

Πιο αναλυτικά, κάτω απ’ την εστία θα βρίσκεται ο Στιλ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος, στο αριστερό ο Νάνο, ενώ δίδυμο στα στόπερ θα ‘ναι οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής.

Η τριάδα στον άξονα θα αποτελείται απ’ τους Λαγό (κόφτης), Ζέκα και Μπούι, ενώ Ατζαγκούν, Πράνιτς θα κινούνται λίγο πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο Καρέλη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης