Μικροεκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Μικροεκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έμειναν εκτός αποστολής οι Σαλίνο, Σιόβας

Μικροεκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι
Είκοσι παίκτες επέλεξε ο Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι της Κυριακής (26/10, 19:30). 

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Σαλίνο, που φαινόταν να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα από τον Ελαμπντελαουί, ενώ ο Σιόβας που θεωρητικά είχε κάποιες πιθανότητες να παίξει κόντρα στους «πράσινους» δεν θα είναι επίσης ούτε στον πάγκο. Συνεχίζει την προσπάθεια του να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ο Μπενίτες και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με το «τριφύλλι». 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεση στον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα. 

Κλείσιμο
Μετά το τέλος αυτής, ο 51χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης