Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε στην πίεση της Καλλονής παίρνοντας το 0-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε στην πίεση της Καλλονής παίρνοντας το 0-0

Η αποβολή του Λίλα στο 51' έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Καλλονής, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε (0-0) και στο 91' λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη, με τον Ντάσιο να έχει δοκάρι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε στην πίεση της Καλλονής παίρνοντας το 0-0
Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες οι δύο προπονητές στον αγωνιστικό χώρο. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Στρούνα δεξιά στην άμυνα, ο Μιχαήλ αριστερά, και οι Μπέριος, Τζημόπουλος. Στα χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους οι Τσάβες, Χαρίσης, Ακόστα. Στην κορυφή ο Ίλιτς.

Για την Καλλονή ο Χογκ πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Αντέγιο κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιορέντε το αριστερό, με τους Βαλιό, Αναστασιάδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Κεϊτά, Μπαρέρα και μπροστά τους οι Ναβάρο, Λεοζίνιο, Μανούσος. Μοναδικός προωθημένος ο Χουάνμα.

Κατοχή ο ΠΑΣ, λίγα πράγματα

Ο ΠΑΣ θέλησε να πάρει από την αρχή τα ηνία, είχε την κατοχή της μπάλας και μερικές, αλλά λίγες, ευκαιρίες, με την Καλλονή να έχει στηθεί καλά αμυντικά. Πάντως, το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με δύο φάσεις, από μία για κάθε ομάδα. Το πλασέ του Τσάβες στο 2' απέκρουσε ο Χογκ για να παραχωρήσει κόρνερ, ενώ το σουτ του Κεϊτά στο αμέσως επόμενο λεπτό από το ύψος της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, όμως, οι δύο ομάδες δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι περαιτέρω. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 20', όταν το διαγώνιο σουτ του Τσάβες έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χογκ, ενώ στο 42' ο Μπαρέρα πρόλαβε τον Μιχαήλ, που ήταν έτοιμος να πιάσει την κεφαλιά από κοντά, και παραχώρησε κόρνερ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης