Δε θέλει να γυρίσει στην Σάλκε ο Παπαδόπουλος

Δε θέλει να γυρίσει στην Σάλκε ο Παπαδόπουλος

Τρόπο να μην επιστρέψει στην Σάλκε, ψάχνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2017

Δε θέλει να γυρίσει στην Σάλκε ο Παπαδόπουλος
«Ξενερωμένος» με την Σάλκε, είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο να βρει τρόπο να μην επιστρέψει στους «βασιλικούς μπλε». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Έλληνας αμυντικός είχε τετ α τετ μετά τον αγώνα με την Ζενίτ, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, αφού τόνισε στον μάνατζερ πως «εγώ δε γυρίζω πίσω, βρες τρόπο». Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το '17, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του στην Λεβερκούζεν. 

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, ούτε σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild» όπου την... είπε για τα καλά στον πρώην προπονητή της Σάλκε: «Ήθελα πολύ να δει ο Γενς Κέλερ τι μπορώ να κάνω, κρίμα που δεν είναι πια προπονητής στην Σάλκε. Η απουσία του, βέβαια, βοηθάει την ομάδα, η οποία είναι στο ίδιο επίπεδο, πιστεύω, με την Λεβερκούζεν. Μόνο που η Μπάγερ έχει έναν προπονητή τοπ κλάσης». 


Πηγή:
Κλείσιμο
www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης