Euroleague: Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα (63-57, τελικό)

Euroleague: Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα (63-57, τελικό)

15 πόντους σημείωσε ο Λοτζέσκι, 10 ο Ντάνστον, καθοριστικός ο Σλούκας. Την επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει στο σπίτι της Νεπτούνας

Euroleague: Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα (63-57, τελικό)
Η νίκη στη Βαλένθια προ μιας εβδομάδας είχε απαλύνει τον πόνο της ήττας από τον Παναθηναϊκό, αλλά η ήττα από τη Νέα Κηφισιά έριξε αλάτι στις πληγές του Ολυμπιακού, που αναζητεί και πάλι τρόπο επούλωσης μέσω της Ευρωλίγκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε υποδέχονται τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) με μοναδικό στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην Ευρωλίγκα και να μπουν-για τα καλά αυτή τη φορά-στο σωστό δρόμο. 

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το live του sport-fm.gr
Κλείσιμο

Πάντως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Το κλίμα αβεβαιότητας για την τεχνική ηγεσία δεν έχει βοηθήσει, το χαρτί Σούλης Μαρκόπουλου «κάηκε» και ο Μίλαν Τόμιτς θα είναι μεν στον πάγκο αλλά χωρίς να έχει μονιμοποιηθεί. Συν τοις άλλοις, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν πρωτοφανή λειψανδρία στους φόργουορντ, αφού στις ήδη γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου ήρθε και το διάστρεμμα του Αγραβάνη που περιορίζει τις επιλογές στις θέσεις «3» και «4» στους Λοτζέσκι και Πέτγουεϊ. 

Πάντως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλύτερα για τη Λαμποράλ Κούτσα. Αν και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας νίκησε εύκολα την αδύναμη Νεπτούνας στη Βιτόρια, μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην ACB και ο Μάρκο Κρέσπι (αντιμετώπισε πέρσι τον Ολυμπιακό με τη Σιένα, όπου είχε παίκτη τον Οθέλο Χάντερ) φέρεται να απειλείται με απόλυση. Πάντως για τους Βάσκους επανέρχεται ο Λαμόντ Χάμιλτον, όπως επανέρχεται στο ΣΕΦ σαν αντίπαλος και ο… παλιόφιλος (αν και δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα) Ντορόν Πέρκινς. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πουκλ (Σλοβενία), Λάτισεβς (Λετονία) και Γιούρας (Σερβία). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης