Μίτσελ: Να είμαστε τόσο καλοί με τον Παναθηναϊκό όπως με την Γιουβέντους

Μίτσελ: Να είμαστε τόσο καλοί με τον Παναθηναϊκό όπως με την Γιουβέντους

Σύνθημα νίκης από τον ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού

Μίτσελ: Να είμαστε τόσο καλοί με τον Παναθηναϊκό όπως με την Γιουβέντους
Ο Μίτσελ σε συνέντευξή του μίλησε για την συμβολή και την προσφορά των παικτών του και το γεγονός ότι θέλει ο Ολυμπιακός να είναι με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο επίπεδο με τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ μίλησε στη NOVA για:

Το εάν έχει συνειδητοποιήσει πως επί των ημερών του ο Ολυμπιακός γράφει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην Ευρώπη: Δουλεύω με τους παίκτες και είναι εκείνοι που γράφουν ιστορία για τον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ένας μάγος που ήρθα να μεταμορφώσω τους κακούς παίκτες σε καλούς και τους κάνω να δουλεύουν. Εγώ απλά τους δείχνω τι να κάνουν κι εκείνοι αναπτύσουν όσα κάνουμε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο όπως και κόντρα στη Γιουβέντους.

Κλείσιμο
Τις νίκες επί των πρωταθλητριών Ιταλίας, Ισπανίας και Αγγλίας και το πόσο ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό: Είναι αλήθεια. Ήταν ένας από τους σημαντικούς στόχους, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Γι αυτό μιλούσαμε από την αρχή. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που έχουμε κατορθώσει με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν κοιτάμε μεμονωμένα τα αποτελέσματα, αλλά συνολικά τη δουλειά μας, που μας δίνει αυτό που θέλουμε, χωρίς να εξαρτώμαστε μόνο από ένα αποτέλεσμα.

Τις... ανάσες και την διαχείριση ενόψει Παναθηναϊκού: Δεν είναι δύσκολο. Σαν παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι και γνωρίζουμε τις δυσκολίες τους. Θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε αυτό το ματς κι επειδή δεν είμαστε καλά, από τα όσα έγιναν στο περσινό, θέλουμε φέτος να είμαστε καλοί και στο επίπεδο που ήμασταν με τη Γιουβέντους.

Διαβάστε περισσότερα στο  gazzetta.gr
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης