Αναστασιάδης: Τα λάθη πληρώνονται

Αναστασιάδης: Τα λάθη πληρώνονται

«Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε» παραδέχθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: Τα λάθη πληρώνονται
Στα λάθη που έγιναν στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ μιλώντας για το χειροκρότημα στο τέλος επισήμανε πως τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Δημιουργήσαμε τρεις φάσεις για τον αντίπαλο από δικά μας λάθη. Δεν τρέξαμε και δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Το πληρώσαμε. Απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που παίζουν σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο, τα λάθη πληρώνονται. Αυτό έγινε σήμερα».

Αν επηρέασε η αλλαγή σχηματισμού: «Είπαμε ότι θα αλλάξουμε σχηματισμό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω ότι τα λάθη έγιναν λόγω του σχηματισμού. Έγιναν από επιπολαιότητα. Σε μία ομάδα που σε πρεσάρει από το πρώτο λεπτό δεν μπορείς να παίζεις με τον ίδιο τρόπο. Το πληρώσαμε. Η απόδειξη είναι οι φάσεις που μας έκαναν στο δεύτερο μέρος, από λάθη μας που απαγορεύεται να τα κάνει επαγγελματική ομάδα».

Για τη Φιορεντίνα: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όχι υπερβολικά ούτε παθητικά. Σήμερα είχαμε μια ομάδα απέναντι με πολλούς ξεκούραστους παίκτες, κι εμείς βγάλαμε σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα με αυτούς. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μία ομάδα λίγο πιο φρέσκια, με αρκετούς ξεκούραστους ποδοσφαιριστές. Με αυτές τις ομάδες τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κρατάω τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, αλλά πρέπει κάποια παιδιά που δεν έχουν τις εμπειρίες, να μάθουν πώς να λειτουργούν σε ατομικό επίπεδο. Λάθη που πρέπει να γίνουν, να τα επισημάνουμε, να διορθωθούν για να γίνει η ομάδα καλύτερη».
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης