Live: Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός (81-75, τελικό)

Live: Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός (81-75, τελικό)

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στην ιστορία τους

Live: Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός (81-75, τελικό)
Σε γεμάτο γήπεδο στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν για τη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στην ιστορία τους, ωστόσο στις 14 Σεπτεμβρίου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 85-75 σε φιλικό στη Μιλούζ με 21 πόντους του Νίκου Παππά και 15 του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρσι πήρε το πρωτάθλημα στην χώρα της, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και κυρίως πολύ καλό προπονητή και φέτος οι βλέψεις της είναι να κάνει... κάτι καλό στην Ευρώπη. Μια ανερχόμενη δύναμη!

Το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια ομάδα απ’ αυτές που θα παλέψουν για την είσοδό τους στην τετράδα (που δίνει εισιτήριο για το top-16) και δη εκτός έδρας.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέλσον, ενώ αναμένεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ τα περίπου 4’ που έπαιξε με τον Κολοσσό στην επάνοδό του στη δράση.
Κλείσιμο

Οι πράσινοι μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Τουρόβ θέλουν να τεστάρουν και αντοχές κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας που την προηγούμενη εβδομάδα λύγισαν στο φινάλε απ’ την Μπαρτσελόνα, στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης