Europa League LIVE: Αϊντχόβεν- Παναθηναϊκός 1-1 (β' ημίχρονο)

Europa League LIVE: Αϊντχόβεν- Παναθηναϊκός 1-1 (β' ημίχρονο)

Το σκόρ άνοιξε στο 43΄ ο Ντεπάι και ισοφάρισε ο Καρέλης στο 87΄ - Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (β΄ ημίχρονο) - Kέιν (13΄, 76΄, 81΄) και Λαμέλα (30΄, 66΄) τα γκολ για τους Λονδρέζους

Europa League LIVE: Αϊντχόβεν- Παναθηναϊκός 1-1 (β' ημίχρονο)
Σε περίοδο... δαιμονιώδους φόρμας πετυχαίνει απόψε ο Παναθηναϊκός την Αϊντχόφεν, που ειδικά στην έδρα της, μοιάζει ανίκητη, ενώ οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις των πρασίνων δεν προϊδεάζουν για κάτι θετικό. Επιπλέον οι Ολλανδοί της Αϊντχόφεν διανύουν περίοδο δαιμωνιώδους φόρμας, όπως έδειξαν την Κυριακή που μας πέρασε με τη θριαμβευτική νίκη τους με 3-0 απέναντι στην Αλκμάαρ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Αϊντχόφεν είναι πρώτη στην βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος, μπροστά από τον Άγιαξ.

Οι πράσινοι, που δεν έχουν ακόμα βαθμό στον όμιλο, ευελπιστούν να κάνουν σεφτέ στην Ολλανδία. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με σύστημα 4-3-2-1.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο live του gazzetta.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης που... τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη βρίσκεται στην Αγγλία για ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Τότεναμ.

Κλείσιμο
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μπεσίκτας και την εντός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν, αλλά και τις εμφανίσεις του στα προκριματικά, η ομάδα της Αρκαδίας θέλει να τρελάνει για μια ακόμα φορά την Ευρώπη, κόντρα στην Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Αστέρας απολαμβάνει την κορυφή του ομίλου του με 4 βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο live του gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης