Τσάμπιονς Λιγκ: Από τον Ρομπέρτο ξεκινά η καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής

Τσάμπιονς Λιγκ: Από τον Ρομπέρτο ξεκινά η καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής

Αποτέλεσε την αδιαπέραστη τελευταία γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού, γράφει η UEFA στην ιστοσελίδα της

Τσάμπιονς Λιγκ: Από τον Ρομπέρτο ξεκινά η καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής
Από τον Ρομπέρτο ξεκινά η καλύτερη ενδεκάδα αυτής της αγωνιστικής για το Τσάμπιονς Λίγκ όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί διαφορετικά καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, «αποτέλεσε την αδιαπέραστη τελευταία γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού στο επιθετικό δεύτερο ημίχρονο της Γιουβέντους». Η UEFA εστιάζει κυρίως στην φάση του 81΄ όταν χάρη στα απίστευτα αντανακλαστικά του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά το κοντινό σουτ του Μοράτα.

: Μαζί του στην άμυνα βρίσκεται στα δεξιά ο Τζούλιο Ντονάτι της Μπάγερν Λεβερκούζεν, στο κέντρο της άμυνας ο Νταβίντ Λουίζ της Παρί σεν Ζερμέν που γλίτωσε τους Παριζιάνους από την ήττα στην Κύπρο, ο Μάρεκ Σούτσι της Βασιλίας παρά την ήττα από τη Λουντογκόρετσ, και στα αριστερά ο Μαρσέλο της Ρεάλ.

Στο κέντρο βρίσκονται ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι με τα δύο γκολ στο 6-0 επί της Μάριμπορ, ο Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης που άνοιξε το σκορ στο τελικό 5-0 επί της Μάλμε, ο Μάρκο Ρόις με το μοναδικής ομορφιάς γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ  και ο Αριέν Ρόμπεν που άνοιξε τον «λογαριασμό» για τη Μπάγερν στο εμφατικό 7-1 επί της Ρόμα στην Ιταλία.

Τη γραμμή κρούσης αποτελούν τέλος, ο Λουίζ Αντριάνο της Σαχτάρ με τα πέντε γκολ επί της Μπάτε και ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος με τα δύο γκολ στο Άνφιλντ έφτασε τα 40 συνολικά στη διοργάνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης