Δείτε τις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού από τον χθεσινό θρίαμβο

Δείτε τις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού από τον χθεσινό θρίαμβο

Δεν ήταν μόνο ο Ρομπέρτο που εντυπωσίασε και η άμυνα που ήταν στιβαρή, αλλά και η επιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στο ύψος της δημιουργώντας πονοκεφάλους στη Γιουβέντους

Δείτε τις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού από τον χθεσινό θρίαμβο
Το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν ήττα της Γιουβέντους, αλλά ξεκάθαρη νίκη του Ολυμπιακού. Ανίκητος ο Ρομπέρτο, πάρα πολύ καλός ο Μποτία, άψογοι αμυντικά οι Ομάρ και Μαζουάκου που έδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν και -ιδανική- άμυνα, αλλά και μπροστά ο Ολυμπιακός ήταν κίνδυνος-θάνατος. 

Αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ασφυκτικά για να πετύχουν γκολ έχοντας περισσότερη και ουσιαστική κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες. Στην επανάληψη ήταν φυσιολογικό να αλλάξει το σκηνικό καθώς η Γιουβέντους ήταν αυτή που καιγόταν να ισοφαρίσει και ανέβηκε πολλά μέτρα στο γήπεδο για να τα καταφέρει. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είχε και σ' αυτό το διάστημα μια κλασική ευκαιρία για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι.

Τέσσερις ήταν οι ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός για να πετύχει ένα τέρμα και με διαφορετικούς παίκτες, κάτι που δείχνει τον επιθετικό πλουραλισμό. Μήτρογλου και Τσόρι είχαν τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξουν το σκορ πριν το γκολ του Κασάμι, ενώ ο διεθνής Ελβετός θα μπορούσε στο δεύτερο μέρος να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά στάθηκε άτυχος.

Κλείσιμο
Οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού

Στο 5ο λεπτό ο Μαζουάκου κάνει το γύρισμα από αριστερά, ο Μήτρογλου «τσιμπάει» τη μπάλα, αλλά αυτή περνάει στη εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μπουφόν.



Η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκει στον Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος στο 7' με αριστοτεχνικό χτύπημα φάολυ στέλνει τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Μπουφόν, αναγκάζοντάς τον να απογειωθεί και να διώξει σε κόρνερ με υπερένταση.
 


Στο 27' θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα από τα καλύτερα γκολ της διοργάνωσης όταν από σέντρα του Μαζουακού, ο Τσόρι κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και με ξαφνικό γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.



Στο 60' ήρθε ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον σκόρερ Κασάμι μετά από άψογη αντεπίθεση από τα αριστερά να παίρνει τη μπάλα και να σουτάρει, με τη μπάλα όμως να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπουφόν.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης