ΠΑΟΚ: Εμφατική νίκη για το 2/2 στο Eurocup

ΠΑΟΚ: Εμφατική νίκη για το 2/2 στο Eurocup

Ο Δικέφαλος του Βορρά «καθάρισε» νωρίς το παιχνίδι απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα (85-66) στην Πυλαία κι έγινε το φαβορί για την πρώτη θέση του στ' ομίλου

ΠΑΟΚ: Εμφατική νίκη για το 2/2 στο Eurocup
Έπειτα από 3 παρατάσεις τις τελευταίες 12 μέρες και μία... διακοπή ο ΠΑΟΚ φρόντισε να δείξει τις δυνατότητές του απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα και παίζοντας πολύ καλή άμυνα να φτάσει σε άνετη επικράτηση. Όλα, αυτά μετά το... σίριαλ της αποχώρησεις του Σούλη Μαρκόπουλου που ο κόσμος φρόντισε να αποθεώσει πριν από το τζάμπολ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Χρήστο Σαλούστρο που σταμάτησε στους 17 πόντους (3/5δίπ., 3/4τρίπ., 2/2βολ.) με 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.  

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ύστερα από μία περίοδο που οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ τρέχοντας σερί 7-0 (28-20 στο 32'). Διαδοχικά λάθη στις επιθέσεις και των δύο επέτρεψαν στη Ζιέλονα Γκόρα να μειώσει στα μέσα της περιόδου, αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνά τους, περιόρισαν τον Μπαρτ κι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +12 (45-33).

Κλείσιμο
Έχοντας καλά ποσοστά έξω από τα 6,75μ. η ελληνική ομάδα κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά ακόμα και στο +17 (58-41) στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ζιέλονα Γκόρα προσπάθησε να αντιδράσει, πλησίασε και στο -9 (68-59 στο 35'), αλλά το τρίποντο του Τσόχλα σταμάτησε κάθε ελπίδα των Πολωνών (71-59 στο 35').

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης