Κύπελλο μπάσκετ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Κύπελλο μπάσκετ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Οριστικά… νικητής στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς απορρίφθηκε «ως απαράδεκτη» η ένσταση των «ερυθρολεύκων» από τον αθλ.δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Κύπελλο μπάσκετ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού
Στο κενό έπεσε η ένσταση που είχε καταθέσει η πλευρά του Ολυμπιακού για την διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε ως «απαράδεκτη» την ένσταση των «ερυθρολεύκων» που έκαναν λόγο για παράβαση των κανονισμών για την είσοδο και παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο γήπεδο παρά την τιμωρία του. 

Προφανώς ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως η παρουσία του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» δεν επηρέαζε την εξέλιξη του αγώνα, ενώ διαφορετικό σκέλος είναι το αν θα επιβληθεί επιπλέον τιμωρία στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Κλείσιμο
Έτσι και μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο αγώνας και τυπικά κατακυρώνεται υπέρ του Παναθηναϊκού, που είχε επικρατήσει 77-76. 

Στον Ολυμπιακό αναμένουν και την απόφαση για την καταγγελία που έχουν κάνει (κατατέθηκε λίγες μέρες μετά τον αγώνα) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης