Νταβίντ Λουίζ: «Φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ»

Νταβίντ Λουίζ: «Φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ ο Νταβίντ Λουίζ, μετά την δύσκολη νίκη της ομάδας του με 1-0 στην Κύπρο

Νταβίντ Λουίζ: «Φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ»
Μόνο αποθεωτικά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ είχε να πει ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μετά την νίκη στην Κύπρο, τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο...

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:
Κλείσιμο
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εύκολα ευκαιρίες, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε τη νίκη»

Για το ότι ο Μπλαν είπε στη διάσκεψη πως μεγάλος στόχος της Παρί είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος αφού είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μέχρι το τέλος».

Η άποψη του για το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές, είναι μια ομάδα με σχέδιο και πλάνο, η οποία ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δεν παίζει τρελό ποδόσφαιρο. Φάνηκαν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, έπαιξαν πολύ καλά με Άγιαξ και Μπαρτσελόνα και αν είχαν περισσότερη τύχη ίσως να μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω».

Για το κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Είναι φανταστικά να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από τέτοιο κοινό».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης