Μαρκόπουλος: Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα

Μαρκόπουλος: Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με την... παραλίγο συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Μαρκόπουλος: Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα
«Κανένα σχόλιο, εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα μου» αρκέστηκε να πει κατά τη Media Day του ΠΑΟΚ εν όψει 2ης αγωνιστικής του στ' ομίλου του EuroCup απέναντι στην πολωνική Ζιέλονα Γκόρα (22/10, 19:00/novasports 3).

Ο 65χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων και για...

...την επίσκεψη της πολωνικής ομάδος στην PAOK Sports Arena: «Έχουμε στον όμιλό μας πολύ δυνατές ομάδες, που θα μπορούσαν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι απρόβλεπτος όμιλος, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Η Ζιελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έφτασε μία ανάσα απ' την Ευρωλίγκα κι αποκλείστηκε απ' την Ούνικς Καζάν. Εμείς θέλουμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο, που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα (81-87 2η παρ.). Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Η Ζιέλονα στηρίζεται στο pick and roll, στα κόψίματα, έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατα κορμιά κι έχουν αρκετά καλούς σουτέρς, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο».

...το αν η πιθανή νίκη θα μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε φαβορί του ομίλου: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα και πέρυσι είχαμε 3/3 στην αρχή και μετά είδατε... Αν κάνεις νίκες μέσα στην έδρα σου ,ελπίζεις ότι μπορείς να προκριθείς».

...ό,τι προηγήθηκε στο clasico της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη (2η αγων. Α1), το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ: «Τους βλέπω αρκετά συγκεντρωμένους, είναι προσηλωμένοι σ' αυτά που συζητάμε κι ελπίζω να τα κάνουμε πράξη».
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης