Μαζουάκου: Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ατσαλώνει

Μαζουάκου: Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ατσαλώνει

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα αδύνατα σημεία που ενδεχομένως έχει η Γιουβέντους, αλλά να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς» το μήνυμα του αμυντικού των ερυρθολεύκων

Μαζουάκου: Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ατσαλώνει
Ο Αρτούρ Μαζουάκου στην συνέντευξη που έδωσε στην συνδρομητική τηλεόραση για την Γιουβέντους στάθηκε στην μεγάλη δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού.

Ο Μαζουάκου είπε στη NOVA για:

Τον αγώνα με την Γιουβέντους
Κλείσιμο
: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τα προηγούμενα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτό έρχεται. Δεν είμαι σε θέση να πω αν θα κερδίσουμε ή όχι. Φυσικά αυτό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Όμως, σίγουρα δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα που να μην πιστεύει στη νίκη. Καταφέραμε να νικήσουμε την Ατλέτικο που ήταν φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και κόντρα στη Γιουβέντους».

Τις παράμετρους της νίκης: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια που έρχονται και ιδιαίτερα το πρώτο στο Καραϊσκάκη. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να πάρουμε μία νίκη, ενώ έχουμε και μία ήττα στον όμιλο. Πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, αρχής γενομένης από το ματς με τη Γιουβέντους στο γήπεδό μας. Βέβαια, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Υπάρχουν υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά

 Την... ακτινογραφία της Γιουβέντους: «Σίγουρα η Γιουβέντους είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα η οποία έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Από 'κει και πέρα και εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία στοχεύει πάντα ψηλά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα αδύνατα σημεία που ενδεχομένως έχει η Γιουβέντους, αλλά να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Το σημαντικό είναι πως δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Επομένως, δε φοβόμαστε και τη Γιουβέντους. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης