Ξέσπασε ο Βιδάλ: Δεν τιμωρήθηκα ποτέ με πρόστιμο, κακοπροαίρετοι όσοι τα λένε

Ξέσπασε ο Βιδάλ: Δεν τιμωρήθηκα ποτέ με πρόστιμο, κακοπροαίρετοι όσοι τα λένε

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αρτούρο Βιδάλ για την έντονη κριτική που δέχεται και ο ίδιος με δήλωσή του τόνισε ότι δουλεύει για να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση

Ξέσπασε ο Βιδάλ: Δεν τιμωρήθηκα ποτέ με πρόστιμο, κακοπροαίρετοι όσοι τα λένε
«Με αφορμή τις "πληροφορίες" που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα μου άρεσε να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα», ανέφερε αρχικά στην ανακοίνωσή του και συμπλήρωνε: 

«Η σχέση μου με όλους στη Γιουβέντους είναι πολύ καλή. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και οι διοικούντες μου έχουν εμπιστοσύνη κι εγώ έχω σ' εκείνους. Ο σύλλογος ποτέ δεν μου επέβαλε πρόστιμο. Οι πληροφορίες περί αυτού του θέματος είναι λανθασμένες και σε πολλές περιπτώσεις κακοπροαίρετες. Το γόνατό μου είναι πολύ καλά. 

Με δουλειά και προσπάθεια θα επιστρέψω στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση, αφού ανάρρωσα από μια εγχείρηση και δίχως να μπορέσω να λάβω μέρος σε όλη την προετοιμασία όπως οι συμπαίκτες μου. Είμαι αφοσιωμένος στο 100% τόσο στον σύλλογό μου όσο και στην εθνική μου ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να κατακτήσω τίτλους με αμφότερους αυτή τη σεζόν». 

Κλείσιμο
Καταλήγοντας, ο Βιδάλ τόνισε: «Ελπίζω με αυτά τα λόγια να έχω καταφέρει να πληροφορήσω σωστά όλους σας. Σίγουρα οι κακοπροαίρετοι θα συνεχίσουν να λένε ψέματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το σταματήσω. Αγκαλιές, Αρτούρο». 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης