Με άγχος και ιδρώτα: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1

Με άγχος και ιδρώτα: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με το τραγικό πρώτο 45λεπτο (0-1), αλλά ανέτρεψε την κατάσταση και επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) μπροστά σε 25.000 οπαδούς της



Με άγχος και ιδρώτα: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Μετά το ματς της πρεμιέρας στο Αίγιο, οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Τώρα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, δικαιολογία δεν υπήρχε για το χάλι του πρώτου 45λεπτου.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν έκαναν απολύτως τίποτα σωστό στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να μείνουν και πίσω στο σκορ, για να ανατρέψουν τελικά την κατάσταση στην επανάληψη. Βελτιωμένη η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στο δεύτερο 45λεπτο, καθοριστική για τους φιλοξενούμενους η σωστή αποβολή του Βάντερσον, πάρτι στις εξέδρες από 25.000 οπαδούς που δεν γκρίνιαξαν ούτε μια στιγμή αλλά συνεχώς έσπρωχναν την ομάδα, μέχρι αυτή να πάρει τη νίκη με 2-1.

Κλείσιμο
Αυτό που περίμενε ο Τραϊανός Δέλλας αλλά και όλοι όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ -με εξαίρεση τους ηρωικούς 20 οπαδούς του Απόλλωνα- ήταν ότι η ΑΕΚ θα έμπαινε δυνατά για να πνίξει τον αντίπαλο. Τελικά η Ένωση μπήκε στο ματς σαν υπνωτισμένη και αυτό δεν γινόταν να μην έχει επιπτώσεις.

Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και ήταν και εύκολα λάθη, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι, που υποχρεώθηκαν σε αλλαγή στο 12' αφού ο Σέτι τραυματίστηκε και άφησε την θέση του στον Χατζή, να μην νιώθουν κάποιο κίνδυνο. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε ένα σουτ με τον Μπακάκη στο 16' και ένα με τον Ντούνη στο 36', τα λέει όλα για την απόδοσή της...

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά για την Ένωση αλλά αποδείχθηκε ότι μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λαμπρόπουλος ανέτρεψε τον Βάντερσον και ο Γκονζάλες από το σημείο του πέναλτι έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1!

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης