Εστορίλ - Παναθηναϊκός 2-0 (τελικό)

Εστορίλ - Παναθηναϊκός 2-0 (τελικό)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-0 από την Εστορίλ - Τα γκολ της πορτογαλικής ομάδας πέτυχαν οι Κλέμπερ (52') και Αμάντο (66') - Χωρίς βαθμοί οι "πράσινοι" μετά τις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ


Εστορίλ - Παναθηναϊκός 2-0 (τελικό)
Οι πράσινοι φιλοξενούνται στο Εστορίλ από την τοπική ομάδα και έχουν στο μυαλό τους μόνο τους τρεις βαθμούς, καθώς προέρχονται από την ήττα από την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού λόγω της αναβολής της Super League δεν υπάρχει λόγος να ξεκουράσει παίκτες.

Την εστία του τριφυλλιού θα υπερασπιστεί ο Κοτσόλης, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπούρμπος και αριστερό ο Νάνο.

Κλείσιμο
Το αμυντικό χαφ θα αποτελέσει ο Τάσος Λαγός με τους Ζέκα και Πράνιτς να είναι οι εσωτερικοί μέσοι. Στην τριάδα της επίθεσης θα βρίσκονται οι οι Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Πέτριτς. 
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι και οι: Στιλ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Μπούι και Τριανταφυλλόπουλος. 

Από την άλλη πλευρά, η Εστορίλ αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Κιέζεκ, Μάνο, Ταβάρες, Ρουμπέν, Εμίντιο,  Αμάντο, Φελίπε Γκονσάλβες, Σέμπα, Τοζέ, Κούκα και Κλέμπερ. 


Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης