Δύσκολα η Ρεάλ 2-1 την ψυχωμένη Λουντογκόρετς

Δύσκολα η Ρεάλ 2-1 την ψυχωμένη Λουντογκόρετς

Ο Κριστιάνο έχανε και κέρδιζε (ανύπαρκτο) πέναλτι, αλλά χρειάστηκε και πάλι ο Μπενζεμά για να χαρίσει στη Ρεάλ τη νίκη εκτός έδρας

Δύσκολα η Ρεάλ 2-1 την ψυχωμένη Λουντογκόρετς
Εχει αμφισβητηθεί ίσως περισσότερο από κάθε άλλον σε αυτή την ομάδα. Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε και πάλι τη διαφορά. Τη στιγμή που η Ρεάλ είχε βραχυκυκλώσει, χρειάστηκε η δική του είσοδος στο ματς (μπήκε στο 57'), για να την ξεμπλοκάρει και να της χαρίσει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ψυχωμένη Λουντογκόρετς που έπαιξε εξαιρετικά. Μάλιστα είναι τέτοια η ευρωπαϊκή συνεισφορά του Γάλλου επιθετικού, που στην περίπτωση του τα νούμερα δεν λένε ψέματα, καθώς εκείνος έχει συμμετοχή σε 14 γκολ (8 γκολ, 6 ασίστ) στις ισάριθμες τελευταίες εμφανίσεις του στο Champions League.

Πριν όμως να έρθει η λύτρωση από τον Μπενζεμά, έγινε ένας μεγάλος χαμός στο παιχνίδι και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολύ κακή διαιτησία που έκανε άνω κάτω και τις δύο ομάδες. Αρχικά πάντως οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στον αγώνα με διαφορετικό τρόπο, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 8'. Μετά από κόρνερ και πάλι παίχτηκαν κεφαλίτσες στην περιοχή της Ρεάλ (σ.σ.: στάνταρ φετινό πρόβλημα της) και ο τελικός αποδέκτης Μαρσελίνιο σκόραρε ολομόναχος.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Μίνεφ ανέτρεψε τον Τσιτσαρίτο εντός περιοχής και κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί. Ηταν το πρώτο λάθος του ρέφερι Κρεγκ Τόμπσον. Ο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση, μα τον... ψάρεψε ο Στογιάνοφ (γενικότερα ο Βούλγαρος έκανε σούπερ εμφάνιση), με τον CR7 να αστοχεί στο τρίτο πέναλτι του στον θεσμό (σ.σ.: Μόνο οι Φαν Νίστελροϊ 4 και Ανρί 5 έχουν χάσει περισσότερα). Στο 14' ο Σκοτσέζος διαιτητής έκανε και το δεύτερο μεγάλο λάθος, ακυρώνοντας ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Πορτογάλου. Ωστόσο, μάλλον είχε τύψεις και είπε να κάνει το λάθος από την άλλη πλευρά αυτή τη φορά. Ο Ρονάλντο έπεσε εντελώς μόνος του στο 27' και εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα για την ισοφάριση και το 69ο γκολ του στο Champions League.

Κλείσιμο
Λουντογκόρετς (Γκέοργκι Ντερμεντζίεφ): Στογιάνοφ, Α. Αλεξάντροφ, Μίνεφ, Μότι, Ζούνιορ Καϊσαρά, Αλεξάντροφ (83' Μισιντιάν), Φάμπιο Εσπίνιο (83' Αμπέλ), Ντάνι Αμπαλο, Ντιακόφ, Μαρσελίνιο (70' Βάντερσον), Μπέζιακ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Ιγιαραμέντι, Μόντριτς (73' Κρόος), Ισκο (75' Χάμες Ροδρίγκες), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ερνάντες (57' Μπενζεμά).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης