Η νίκη της Ατλέτικο έκανε «ροντέο» τον όμιλο του Ολυμπιακού

Η νίκη της Ατλέτικο έκανε «ροντέο» τον όμιλο του Ολυμπιακού

Όλες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς - Ντέρμπι όλα τα ματς της συνέχειας - Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Σιμεόνε από τον Αρντά Τουράν στο 75΄

Η νίκη της Ατλέτικο έκανε «ροντέο» τον όμιλο του Ολυμπιακού
Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο ποιοτικά, όσο κι από άποψη διαιτησίας, μιας και ο Μπριχ, δεν άφηνε να παιχτεί ποδόσφαιρο, η Ατλέτικο υπνώτισε την "Μεγάλη Κυρία" και στην μοναδική σοβαρή καλή ευκαιρία που έκανε, ο Αρντά Τουράν στο 75ο, της χάρισε τη νίκη, που έφερε τον 1ο όμιλο σε πλήρη ισορροπία (όλοι με 3 πόντους). Αυτή ήταν η 6η ήττα του Αλέγκρι σε επτά παιχνίδια, επί ισπανικού εδάφους. Πρώτο γκολ που δέχεται μετά από 614 λεπτά φέτος η Γιουβέντους. 

Η Ατλέτικο θέλησε να επιβάλλει αρχικά τον ρυθμό της, έχοντας πάντως το νου της και στα μετόπισθεν, ωστόσο η «Μεγάλη Κυρία», εύκολα απορρόφησε αυτή την προσπάθεια πίεσης. Η γηπεδούχος προσπαθούσε να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες. Μετά από ένα συντηρητικό πρώτο 20λεπτο και από τις δύο ομάδες, ένα κλέψιμο ψηλά από τους «ροχιμπλάνκος» πάνω στον Βιδάλ, έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζουκιτς να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις, έξω από την περιοχή, αλλά με τον Μπουφόν, να βρίσκεται σε ετοιμότητα. 

Στο 33’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Γιουβέντους, με μια προσωπική προσπάθεια του Πογκμπά, που σούταρε λίγο έξω από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα έφυγε, λίγο έξω από τα καρέ της Ατλέτικο, στο 32ο λεπτό. Αυτές ήταν και οι δύο ουσιαστικές φάσεις του πρώτου μέρους, με τον ρέφερι Μπριχ, να σφυρίζει εκνευριστικά πολύ, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης