Ολυμπιακός: Οι νέοι έδειξαν το δρόμο της νίκης επί της Μάλμε στους «μεγάλους»

Ολυμπιακός: Οι νέοι έδειξαν το δρόμο της νίκης επί της Μάλμε στους «μεγάλους»

Επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της ομάδας νέων του σουηδικού συλλόγου

Ολυμπιακός: Οι νέοι έδειξαν το δρόμο της νίκης επί της Μάλμε στους «μεγάλους»
Οι Νέοι του Ολυμπιακού ανέκαμψαν στον όμιλό τους στο Youth League της UEFA πετυχαίνοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μάλμε.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους καθώς κόσμος του έκανε την εμφάνισή του στο Malmö Idrottsplats και με τα συνθήματά του ξεσήκωσε το γήπεδο. Οι Πειραιώτες έμειναν πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό, αλλά μέσα σε 9 λεπτά έβαλαν 3 γκολ για το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά, στο 34' ο Ιγνατίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Γαρεφαλάκης κοντρόλαρε, με τον Λάτσι να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι και να ισοφαρίζει την αναμέτρηση.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39', ο Λάτσι έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά στον Βέργο και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό. Στο 43' και μετά από προσπάθεια του Βέργου, ο Βερνιέ έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι ενώ απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό της Μάλμε. Ο Βέργος ευστόχησε στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έκανε το 3-1, με την ομάδα να πανηγυρίζει το γκολ μαζί με τον κόσμο.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος μέσα στο γήπεδο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Κορυφαία όλων ήταν στο 75', όταν ο Ιγνατίδης κέρδισε το πέναλτι, ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Μολίν το απέκρουσε. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την πρώτη τους φετινή νίκη στην διοργάνωση, με 3-1.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης