Champions League: Όλοι οι σημερινοί αγώνες - «Παίζει» το κεφάλι της η Ατλέτικο

Champions League: Όλοι οι σημερινοί αγώνες - «Παίζει» το κεφάλι της η Ατλέτικο

Σε Βουλγαρία και Ελβετία δοκιμάζονται Ρεάλ και Λίβερπουλ, έτοιμη για την πρώτη νίκη η Άρσεναλ - Μόνο νίκη θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Γιουβέντους στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού 

Champions League: Όλοι οι σημερινοί αγώνες - «Παίζει» το κεφάλι της η Ατλέτικο
Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δοκιμάζεται στην Σουηδία απόψε το βράδυ (
διαβάστε αναλυτικά εδώ
), στην Μαδρίτη η Ατλέτικο θα φιλοξενεί την Γιουβέντους με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την βάλει ξανά γερά στην διεκδίκηση της πρόκρισης.  Οι «ροχιμπλάνκος» δείχνουν να βρίσκουν τον εαυτό τους την κατάλληλη στιγμή και νίκησαν εύκολα την Σεβίλλη. Το ευχάριστο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ότι έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Γκάμπι. Η Γιουβέντους από την πλευρά της γνωρίζει ότι με νίκη γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει μόνο νίκες την φετινή περίοδο με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει τους  Πίρλο και Μπαρτσάλι.  

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα
Μάλμε-Ολυμπιακός (21:45) 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (21:45) 

Βαθμολογία 
Γιουβέντους 3 
Ολυμπιακός 3 
Ατλέτικο Μαδρίτης 0 
Μάλμε 0 


2ος όμιλος
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Βουλγαρία για να αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του με τη νίκη επί της Βασιλείας και με νέα νίκη φτάνουν στους έξι βαθμούς και θα περιμένουν την Λίβερπουλ για να ξεκαθαρίσει η πρωτιά. Για την Λουντογκόρετς που ηταν άτυχη στο Άνφιλντ, το ματς αυτό θα είναι γιορτή. Εκτός για την Ρεάλ οι Χεσέ, Κεντίρα, και Κοεντράο. Στην Ελβετία η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον, μία ισοπαλία-σοκ για τον τρόπο που ήρθε. Στάριτζ, Σακό και Φλάναγκαν δεν υπολογίζονται για τους «κόκκινους».

Το πρόγραμμα

Λουντογκόρετς-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)
Βασιλεία-Λίβερπουλ (21:45) 

Βαθμολογία 
Ρεάλ Μαδρίτης 3 
Λίβερπουλ 3 
Λουντογκόρετς 0 
Βασιλεία 0  

 
3ος όμιλος
Η Ζενίτ πέρασε από την Λισαβόνα εύκολα με 2-0 κι έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση από έναν αμφίρροπο όμιλο. Τώρα φιλοξενεί την άλλη νικήτρια της πρώτης αγωνιστικής, την Μονακό, και με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Η Μονακό ξεκίνησε με το δεξί αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πάει τόσο καλά. Αμφίβολοι Βίτσελ και Τίμοστσουκ. Στο άλλο ματς του ομίλου Λεβερκούζεν και Μπενφίκα χρειάζονται μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Αρκετά προβλήματα και στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μην υπολογίζουν Παπαδόπουλο, Ρόλφες, Μπραντ και Κάστρο. Από την άλλη στους φιλοξενούμενους τιμωρημένος είναι ο Αρτούρ και τραυματίες οι Σίλβιο και Πάουλο Λόπες. 

Το πρόγραμμα
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μονακό (19:00) 
Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (21:45) 

Βαθμολογία
Ζενίτ 3
Μονακό 1
Λεβερκούζεν 0
Μπενφίκα 0


4ος Όμιλος
Η Άρσεναλ ήταν τραγική την πρώτη αγωνιστική και ηττήθηκε από την Ντόρτμουντ εύκολα με 2-0. Τώρα απέναντι στην Γαλατά οι Άγγλοι χρειάζονται μόνο τη νίκη για να μην μπλέξουν. Ο Βενγκέρ για άλλη μία φορά έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού δεν υπολογίζονται οι  Ράμσεϊ, Αρτέτα, Ζιρού, Ντεμπισί, Σανόγκο, Γουόλκοτ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντόρτμουντ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι του Ρουρ από την Σάλκε. Οι παίκτες του Κλοπ γνωρίζουν καλά ότι με νίκη κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά. Η Αντερλεχτ μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη μπήκε γερά στην διεκδίκηση της προκρισης και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.  

Το πρόγραμμα
Άρσεναλ-Γαλατασαράι (21:45) 
Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ (21:45) 

Βαθμολογία
Ντόρτμουντ 3 
Γαλατάσαραϊ 1 
Άντερλεχτ 1 
Άρσεναλ 0   

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης