Αύξηση και ανανέωση σε Μπεργκ

Αύξηση και ανανέωση σε Μπεργκ

Αποφασισμένος να κρατήσει τον Μάρκους Μπεργκ στο Κορωπί όσα περισσότερα χρόνια γίνεται είναι ο Παναθηναϊκός που προσφέρει στον Σουηδό νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Αύξηση και ανανέωση σε Μπεργκ
Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» θέλει να κρατήσει τον Μπεργκ για πολλά χρόνια ακόμα και γι' αυτό το λόγο έχει ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του για την επιθυμία του να ανανεώσει τον Σουηδό επιθετικό με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ήδη οι εκπρόσωποι του Μπεργκ, έχουν ενημερωθεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τον πελάτη τους για ακόμα ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2018, αλλά και να του προτείνει αύξηση στον μισθό του. Αυτή θα φτάσει το 33%, κάτι που σημαίνει πως από τα 450.000 ευρώ που θα πάρει φέτος ο Μπεργκ, θα αμείβεται αν τελικά ανανεώσει, με 600.000 ευρώ τον χρόνο.

Ακόμα, στην ενημέρωση που έχει γίνει από το «τριφύλλι», έχει γνωστοποιηθεί η επιθυμία του Παναθηναϊκού να προσθέσει επιπλέον μπόνους ή να αυξήσει τα ήδη υπάρχοντα στο συμβόλαιο του Σουηδού. Επίσης, στις προτεραιότητες της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Μπεργκ, είναι για τον Παναθηναϊκό η υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, που δεν υπάρχει στο τωρινό, ώστε να βρουν ένα καλό εμπόδιο οι ευρωπαϊκοί μνηστήρες που θα επιστρέψουν για τον Σουηδό όταν αυτός γυρίσει στα επίπεδα που ήταν πριν τον τραυματισμό του.

Όλα αυτά, όπως και η τροποποίηση του ποσοστού (10%) των δικαιωμάτων που έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται να συζητηθούν επίσημα μέσα στον Οκτώβρη όταν οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στην Αθήνα.

Μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να προστεθεί και η επιθυμία του Μπεργκ να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στην Ελλάδα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έχουν προσαρμοστεί και περνάνε πολύ ωραία στη χώρα μας, ενώ όσοι γνωρίζουν τον Σουηδό, λένε πως για να φύγει από τον Παναθηναϊκό δεν αρκεί να φτάσει μια πρόταση από ένα τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά από έναν μεγάλο σύλλογο ενός τέτοιου πρωταθλήματος!
Κλείσιμο

Πηγή www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης