Χαμόγελα για Καρντόσο

Χαμόγελα για Καρντόσο

Η αναβολή της αγωνιστικής έλυσε τα χέρια του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ούτε με τον Πανιώνιο θα υπολόγιζε στον Καρντόσο...

Χαμόγελα για Καρντόσο
Καλό κάνει στον Οράζιο Καρντόσο η αναβολή της 6ης αγωνιστικής, καθώς ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει την αποθεραπεία του. Ο Αργεντινός, θα απουσίαζε και από το ματς με τον Πανιώνιο και είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχάλη Γρηγορίου εδώ και καιρό.

Ναι μεν, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που έχει κληθεί να τον αντικαταστήσει τα πηγαίνει περίφημα, ωστόσο η ποιότητα και η ηγετική παρουσία του Καρντόσο είναι στοιχεία που θα κάνουν την Κέρκυρα ακόμα πιο δυνατή. Έτσι, ο τεχνικός των «Φαιάκων», βλέπει πλέον πως δεν θα χρειαστεί να στερηθεί τις υποχρεώσεις του Αργεντινού και για άλλο ματς, καθώς με τις δύο εβδομάδες που θα υπάρχει διακοπή ο Καρντόσο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και να προλάβει το επόμενο παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι της Κέρκυρας, δεν αποκλείεται η ομάδα να δώσει κάποιο φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θέλει για κανένα λόγο η ομάδα του να μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση και υπάρχουν σκέψεις να κλειστεί κάποιο φιλικό, όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη διακοπή.

Κλείσιμο

Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης