Από το κακό στο χειρότερο η Μπιλμπάο, ήττα με 2-1 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Από το κακό στο χειρότερο η Μπιλμπάο, ήττα με 2-1 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Mετά την ήττα παρέμεινε με έναν βαθμό ύστερα από δύο αγώνες και η μοναδική ισπανική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην διοργάνωση

Από το κακό στο χειρότερο η Μπιλμπάο, ήττα με 2-1 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μετά από μία εξαιρετική σεζόν που την έφερε στην κορυφαία διοργάνωση για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η Αθλέτικ βρίσκεται στο +1 από τον υποβιβασμό στην Primera Division και στο Champions League η εικόνα δεν είναι καλύτερη. Οι Βάσκοι έπαιξαν στην Λευκορωσία με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και μετά την ήττα με 2-1 παρέμειναν με έναν βαθμό ύστερα από δύο αγώνες και η μοναδική ισπανική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην διοργάνωση.

Στο 19' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με πλασέ σε κενή εστία από τον Πολιάκοφ μετά από κόρνερ (1-0) και το 2-0 έγινε στο 41' με σουτ του Καρνίτσκι το οποίο κόντραρε στον Ιραόλα και ξεγέλασε τον Ιραϊθόθ. Η Αθλέτικ μείωσε με τον μόνιμο σκόρερ, Αντούριθ, ο οποίος πήρε μπάλα από τον Μουνιαΐν, γύρισε και εκτέλεσε στην γωνία, όμως το 2-1 έμελλε να μην αλλάξει.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Αλεκσάντρ Γερμάκοβιτς): Τσέρνικ, Φιλιπένκο, Καγκούς, Πολιάκοβ, Μλαντένοβιτς, Αλεκσάντρ Βολόντκο, Γκόρντεϊτσουκ (92' Ολέκνοβιτς), Καρνίτσκι (86' Ροντιόνοβ), Μακσίμ Βολόντκο (81' Γιακόβλεβ), Γιαμπλόνσκι, Σίγκνεβιτς.

Κλείσιμο
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ιραόλα (77' Τοκέρο), Σαν Χοσέ, Βαλενσιάγα, Λαπόρτ, Μπενιάτ, Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο (46' Σουσαέτα), Μουνιαΐν, Ιμπάι Γκόμεθ (46' Ντε Μάρκος), Αντούριθ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης