«Αντρίκιο» 1-1 της Ρόμα μέσα στο Etihad επί της Μάντσεστερ Σίτι

«Αντρίκιο» 1-1 της Ρόμα μέσα στο Etihad επί της Μάντσεστερ Σίτι

Εναν βαθμό συνολικά έχουν οι Citizens και βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν περισσότερο μετά τις πρώτες αγωνιστικές

«Αντρίκιο» 1-1 της Ρόμα μέσα στο Etihad επί της Μάντσεστερ Σίτι
Η επίσημη Σίτι προσπάθησε να μειώσει τον Τότι πριν το ματς στο «Etihad» τονίζοντας ότι δεν έχει σκοράρει ποτέ στην Αγγλία όμως ο capitano των Τζαλορόσι μίλησε στο τερέν και με εκπληκτική λόμπα χάρισε στους Τζαλορόσι έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πιο δύσκολου ομίλου του Champions League. Εναν βαθμό συνολικά έχουν οι Citizens και βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν περισσότερο μετά τις πρώτες αγωνιστικές. Βασικός ήταν ο Κώστας Μανωλάς, πέρασαν αλλαγή Τοροσίδης και Χολέμπας.

Από νωρίς άρχισε η δράση στην έδρα της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Στο 4' ο Μαϊκόν έκανε ανόητο πέναλτι στον Αγουέρο και ο Αργεντινός από τη βούλα το 1-0 νικώντας τον Σκορούπσκι που είχε πάρει τη θέση του ανέτοιμου Ντε Σάνκτις (1-0). Δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος μπακ των Ιταλών θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει αλλά το βολέ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και άφησε ουσιαστικά το 1-1 για τον Τότι. Στο 23' ο capitano πήρε τη μπάλα από τον Ναϊνγκολάν και πλάσαρε τον Χαρτ στην έξοδο με όμορφη λόμπα. Αυτό ήταν το γκολ Νο16 στο Champions League για τον ζωντανό θρύλο των Τζαλορόσι, που σε ηλικία 38 ετών και 3 ημερών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αφού η Ρόμα γλίτωσε από δεύτερο πέναλτι σε καθαρό χέρι του Μανωλά σε τάκλιν μέσα στην περιοχή, έχασε την τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος στο 43' με το Ζερβίνιο να σουτάρει δυνατά από πλάγια και τον Χαρτ να αποκρούει. Η Ρόμα είχε καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης με Τότι (50') και Πιάνιτς (52'). Στο 67' χρειάστηκε να κάνει κάτι ο Σκορούπσκι, που έβγαλε το σουτ του Λάμπαρντ, ο οποίος πέρασε στο ματς αλλαγή και στη συνέχεια η σέντρα του Μαϊκόν δεν βρήκε παίκτη της Ρόμα και ο Ζαμπαλέτα έκοψε. Σίλβα και Γιόβετις θα μπορούσαν να απειλήσουν στο τέλος, όμως η Ρόμα κράτησε μάλλον εύκολα το 1-1 στο «Etihad».

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ, Νάβας (46' Μίλνερ), Σίλβα, Αγουέρο (84' Γιόβετιτς), Τζέκο (57' Λάμπαρντ).

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σκορούπσκι, Μαϊκόν (88' Τοροσίδης), Μανολάς, Γιάνγκα-Μ' Μπίβα, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Κεϊτά, Πιάνιτς, Ζερβίνιο, Φλορέντσι (83' Χολέμπας), Τότι (72' Ιτούρμπε).
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης