Βίντεο: Καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ, 1-1 με τον Άγιαξ

Βίντεο: Καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ, 1-1 με τον Άγιαξ

Οι Κύπριοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, ενώ διαμαρτύρονται για φάση στο 56' όταν ο Σίλεσεν δεν τιμωρήθηκε με αποβολή σε ανατροπή του Σέρινταν

Βίντεο: Καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ, 1-1 με τον Άγιαξ
Τον πρώτο του βαθμό στον 6ο όμιλο πήρε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αγιαξ. Οι Κύπριοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, είχαν και... τύχη, ενώ διαμαρτύρονται σωστά για τη φάση του 56' όταν ο Σίλεσεν σε ανατροπή στον Σέρινταν έξω από την περιοχή δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στην 3η στροφή η ομάδα του Δώνη υποδεχεται την Παρί. 

Με ενδεκάδα... Καμπ Νου άρχισε το ματς ο Δώνης και μοναδική αλλαγή ο Μαντούκα στη θέση του Ντε Βινσέντι. Ο Αγιαξ πάντως ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και στο 2' ο Σίγκθορσον βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν βρήκε στόχο. Οι Ολλανδοί είχαν την υπεροχή και ο Ισλανδός στο 8' έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να βρουν λύση, ο Αγιαξ είχε τον τρόπο και στο 28' ήρθε το γκολ.  Ο Πάρντο απέκρουσε το πρώτο τετ-α-τετ με τον Σιόνε, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο σουτ του Άντερσεν στο ριμπάουντ που πήρε.

Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ ήρθε άμεσα, αφού δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Στη σέντρα του Αλωνεύτη, ο Φαν Ράιν έκανε χέρι και ο Μαντούκα στο 31' από την άσπρη βούλα ισοφάρισε 1-1. Μπορεί η εικόνα να μην άλλαξε, αλλά οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν να ισορροπήσουν. Μάλιστα, στο 45' είχαν τεράστια ευκαιρία, αφού στη σέντρα του Μαντούκα ο Σέρινταν σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. 

Κλείσιμο
Διαφορετική εικόνα στο β' μέρος, ο ΑΠΟΕΛ είχε πάθος, μπήκε δυνατά και σε 10 λεπτά είχε τρεις ευκαιρίες. Ωστόσο, τόσο στο 47' όσο στο 54' και στο 56' ο Σέρινταν δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μάλιστα, στην τελευταία φάση ανατράπηκε εκτός από τον Σίλεσεν, όμως αντί για κόκκινη, ο Ολλανδός γκολκίπερ δέχθηκε την κίτρινη. Ο Ντε Βινσέντι μπήκε στο ματς για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και στο 61' ο ΑΠΟΕΛ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Σέρτζιο έδιωξε ο Σίλεσεν. Βέβαια, στην εξέλιξή της θα μπορούσε και ο Σίγκθορσον να σκοράρει, αλλά ο Πάρντο έσωσε την εστία του. Τρελός ρυθμός μέχρι το τέλος και στις καθυστερήσεις οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, όμως τόσο ο Αλωνεύτης όσο και ο Σερέρο αστόχησαν...

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες (71’ Ντε Βινσέντι), Αλωνεύτης, Μαντούκα (79’ Εφραίμ), Σέρινταν (82’ Τζεμπούρ) 
Αγιαξ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μοϊσάντερ, Μπόιλεσεν, Βιργκέβερ, Κλάσεν, Σιόνε (74΄ Ελ Γκάζι), Σερέρο, Σίγκουρτσον, Άντερσεν (74’ Κίσνα)

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 4 4-3
2. Μπαρτσελόνα 3 3-3
3. Αγιαξ 2 2-2
4. ΑΠΟΕΛ 1 1-2

Επόμενη αγωνιστική (21/10)
ΑΠΟΕΛ - Παρί Σεν Ζερμέν
Μπαρτσελόνα - Αγιαξ

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης