«Ασταθής ο Ολυμπιακός» λέει ο προπονητής της Μάλμε

«Ασταθής ο Ολυμπιακός» λέει ο προπονητής της Μάλμε

Ο Άγκε Χαρέιντε εξέφρασε την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους 

«Ασταθής ο Ολυμπιακός» λέει ο προπονητής της Μάλμε
«Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως», ανέφερε αρχικά o  τεχνικός της Μάλμε και στη συνέχεια προέβη σε σύγκριση του Ολυμπιακού μετην Σάλτσμπουργκ τηνοποία απέκλεισε η Μάλμε στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ. 

«Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα», πρόσθεσε και συνέχισε: 

«Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα». 

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν θα παίξει ρόλο η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο, ο Νορβηγός προπονητής ήταν ξεκάθαρος. «Δεν έχει καμία σημασία αυτό». 

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης