NescafeFrappe Students Cup: Δύο εβδομάδες για την τελική φάση

NescafeFrappe Students Cup: Δύο εβδομάδες για την τελική φάση

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των Πρωταθλητών των διαφόρων πόλεων που συμμετέχουν, οι παίχτες καλούνται να διεκδικήσουν το τρόπαιο

NescafeFrappe Students Cup: Δύο εβδομάδες για την τελική φάση
Η τελική φάση της φοιτητικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης 8x8 NescafeFrappe Students Cup βρίσκεται πλέον προ των πυλών και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των Πρωταθλητών των διαφόρων πόλεων που συμμετέχουν, οι παίχτες καλούνται να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Οκτώβρη, δηλαδή αμέσως μετά την λήξη της εξεταστικής περιόδου στις περισσότερες ελληνικές σχολές.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λαμία, Ιωάννινα, Βόλο, Πύργο και η δευτεραθλήτρια της Αθήνας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ενώ σε ορισμένες πόλεις ακόμα διεξάγονται τα τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια τα οποία όμως θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. 

Κλείσιμο
Ο χορηγός από την πλευρά του ετοιμάζεται να κεράσει άφθονο καφέ το κοινό, ενώ στα πλαίσια της βραδιάς του Μεγάλου Τελικού υπάρχουν άφθονα side events, μεταξύ των οποίων είναι το τουρνουά pro evolution με δωρεάν συμμετοχή που ακόμα έχει ανοιχτές θέσεις (συμμετοχές στο 693 6030100). Θα δοθεί και έπαθλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης