Ιβάνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Ιβάνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει το 0-2 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (67-68) και στη Μπάνβιτ (74-77) στο Nick Galis Cup κι εξήγησε πως με την απαραίτητη δουλειά το πρόσημο θα 'ναι διαφορετικό στη συνέχεια

Ιβάνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»
«Εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες κι ούτε στεκόμαστε σε δικαιολογίες. Δε μας ενδιαφέρει ούτε το ότι μας έλειπαν παίκτες, ούτε ότι είμαστε σε προετοιμασία κι είμαστε κουρασμένοι.

Όλες οι ομάδες είναι σε προετοιμασία κι είναι κουρασμένες. Εμείς ήρθαμε σ' ένα τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες και βγάλαμε τα συμπεράσματα, που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ούτε στο ομαδικό κομμάτι, αλλά ούτε και στο "1 εναντίον 1". Στο τέλος κι αυτήν την φορά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά και πάλι είχαμε 7 χαμένες βολές. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά στην συνέχεια κάναμε πολλά λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Το θετικό είναι ότι είδαμε κάποια πολύ αισιόδοξα στοιχεία. Είδαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ξέρουμε ότι στο μέλλον αυτά τα ματς θα τα κερδίζουμε» είπε απ' το Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες της ομάδος: «Έχουμε πει απ' την αρχή της χρονιάς πως βασιζόμαστε στους νέους παίκτες. Παίκτες όπως ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς, ο Χαραλαμπόπουλος παίρνουν χρόνο, έχουν την εμπιστοσύνη μας, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης