ΠΑΟ: Ζέκα αλλαγής και ανατροπής!

ΠΑΟ: Ζέκα αλλαγής και ανατροπής!

Σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές σε σκορ και συναισθήματα, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 κόντρα στον Πλατανιά (την πρώτη στην Κρήτη μετά από τέσσερις επισκέψεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). 

ΠΑΟ: Ζέκα αλλαγής και ανατροπής!
«Μία σου και μία μου» σε δύο περιπτώσεις για τους δύο αντιπάλους, αφού ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 10’ με τον Καρέλη και ισοφαρίστηκε στο 14’ από τον Κουλιμπαλί, ενώ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην επανάληψη όταν το τέρμα του Τόρες (50’) ισοφαρίστηκε από εκείνο του Ντίνα δύο λεπτά αργότερα. «Χρυσός» σκόρερ ο Ζέκα (που πέρυσι δεν είχε βάλει γκολ όλη τη χρονιά), άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα η είσοδος του Μέντες που συμμάζεψε το κέντρο του «τριφυλλιού». 

Το ματς 

Όταν ο Νίκος Καρέλης μόλις στο 10’ κατάφερνε να ανοίξει το σκορ για τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα ο Αναστασίου να σκέφτηκε πως με το «παρθενικό» γκολ των «πρασίνων» στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα πρωταθλήματος θα έσπαγε και η φετινή κακοδαιμονία της ομάδας. 

Χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να αναθεωρήσει… Η ευάλωτη σχεδόν σε κάθε ευκαιρία αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων την γλίτωσε στο 12’ χάρη στην πολύ καλή επέμβαση του Κοτσόλη, αλλά επιβεβαίωσε την κακή της φήμη στο 14’ επιτρέποντας στον Κουλιμπαλί να ισοφαρίσει. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα από το 
sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης