Η Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από 43 χρόνια!

Η Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από 43 χρόνια!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε 43 χρόνια (!!!) να χάσει στην Κέρκυρα! Τελικά ένα αυτογκόλ του Μιχαήλ και μια γκολάρα του Ζορμπά στο 94' έδωσε την πολύτιμη νίκη με 2-0 στους Φαίακες! Αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Νίκα η επιτυχία της Κέρκυρας. 


Η Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από 43 χρόνια!
Με το ίδιο σύστημα παρέταξαν οι Γρηγορίου και Πετράκης, με εμφανή την διάθεση να μην περιμένουν τον αντίπαλο αλλά να κάνουν παιχνίδι.

Έτσι, η Κέρκυρα παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και τον Σέτκους κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Ντιόγκο, Βενέτη, Μπεν Σαμπάτ και Γκόμες, με τους Ανδρεόπουλο και Μαραγκό να βρίσκονται στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους ήταν ο Κόντος με τον Χαβίτο στις πτέρυγες και τον Ρόχας σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαρκόβσκι.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης που κατέβασε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το ίδιο σύστημα, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, στην άμυνα τους Στρούνα, Ντάσιο στις πλευρές και τους Λίλα, Μιχαήλ στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσουκαλάς βρέθηκε λίγο πιο πίσω από τον Λίλα, ενώ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ίλιτς, αποτελούταν από τους Κοροβέση, Τσάβες αριστερά και δεξιά και τον Γιάκο σε ρόλο δεκαριού.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης