Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου

Χάρη στο γκολ του Ιγκόρ στο 59' - Ο Άκης Μάντζιος συνέχισε την καλή του παράδοση ως προπονητής απέναντι στην... ακίνδυνη πρώην ομάδα του!


Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου
Ο πρώην «κυανέρυθρος» Άκης Μάντζιος έχει νικήσει τον Πανιώνιο τόσο με την Κέρκυρα, όσο και πέρυσι με τον Πανθρακικό, όπου στο δεύτερο γύρο του έριξε... τεσσάρα.

Η παράδοση συνεχίστηκε, καθώς οι «πράσινοι» της Κομοτηνής με γκολ του Ιγκόρ επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου, που δεν κατάφερε να απειλήσει.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Παπαγεωργίου, Εμπό, Σερφά, και Ποτουρίδη. Πέρεθ, Μεχία και Κάσες αποτέλεσαν την τριάδα στο κέντρο με τους Τζάνη και Μπαϊκαρά να κινούνται στα άκρα ως βοηθητικοί του Ίγκορ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννακόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας με τους Αργυρόπουλο και Τασουλή στα δύο άκρα της άμυνας. Παντίδος και Χατζηϊσαϊας αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μητρόπουλο και Σιώπη τα δύο αμυντικά χαφ. Κολοβός και Μπουμάλ ήταν στα δύο άκρα με τον Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γιάννου.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης