Το ξέσπασμα του Γκατούζο: Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι «players with balls»

Το ξέσπασμα του Γκατούζο: Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι «players with balls»

Δείτε τον «απολαυστικό» μονόλογό του - Σε ποιους επιτέθηκε ο Ιταλός προπονητής μετά τον αγώνα της κρητικής ομάδας με τον Ατρόμητο - Τι είπε για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ

Το ξέσπασμα του Γκατούζο: Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι «players with balls»
Άστραψε και βρόντηξε ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Γκατούζο προχώρησε σε έναν απολαυστικό μονόλογο στα αγγλο-ιταλο-ελληνικά αναφερόμενος σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, το οποίο όπως είπε τον έθλιψε.

«Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω το καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω», είπε και συμπλήρωσε πως όσα διαβάζει στις εφημερίδες είναι «ola malakia, 100% malakia», ενώ ο διερμηνέας ζήτησε συγγνώμη και μετέφρασε τη λέξη στα ελληνικά λέγοντας: «Συγγνώμη, αλλά πρέπει να το μεταφράσω, είναι μαλ...ίες».

Κλείσιμο
Τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μία ομάδα με πολλά προβλήματα που «παίζει όμως με καρδιά».

Δήλωσε, μάλιστα, πως έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από προέδρους άλλων ομάδων, αλλά εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στην Κρήτη.

«Σας είπα, καμία φορά χάνουμε, καμία φορά κερδίζουμε. Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δε σέβονται εμένα, ούτε την Κρήτη, ούτε τον κόσμο του ΟΦΗ. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα αλλά πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν προβλήματα; Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γα....ν», τόνισε ο Γκατούζο.

«Me, stay. Μe no finish the school», πρόσθεσε ο προπονητής λέγοντας ότι έχει δίπλωμα προπονητή, ενώ για να εξηγήσει την απόφασή του να διώξει δύο παίκτες, δήλωσε πως για όλους οι κανόνες είναι ίδιοι.

«Everyday malakia, everyday malakia», τόνισε ο Γκατούζο σε άπταιστα ελληνο-αγγλικά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον διερμηνέα του.

Ωστόσο, συνέχισε επισημαίνοντας πως  η πόρτα του είναι ανοιχτή για όλους τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως είναι σημαντικό όλοι να μένουν ενωμένοι σαν οικογένεια.

Συμπλήρωσε, δε, πως δεν τον απασχολεί αν τον πληρώσουν ή όχι, καθώς όπως είπε: «Me money in the bank», ενώ το ξέσπασμα του Γκατούζο έγινε πρώτο θέμα στις ιταλικές ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης