Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Αστέρα»

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Αστέρα»

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την νίκη εί της ομάδας Βέροιας συνεχάρει τις δύο ομάδες για τις νίκες τους στην Ευρώπη 

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Αστέρα»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης συνεχάρη ΠΑΟΚ κι Αστέρα για τις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, μετά το 3-0 επί της Βέροιας. 

Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών μίλησε στην κάμερα και είπε αρχικά για το παιχνίδι πως:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το τελικό αποτέλεσμα. Πάντα μετά τα παιχνίδια του  Κυπέλλου Ευρώπης η ομάδα δεν έχει ξεφύγει από την ένταση των αγώνων και μπορεί να βρει κάποια δυσκολία. Εμείς είχαμε τρομακτική κατοχή της μπάλας, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε 3-0. Τα γκολ ήρθαν στο τέλος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Βέροια είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει να παίζουν φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν πρώτη στη βαθμολογία μέχρι σήμερα».

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «Τώρα, ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη γιατί ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την Ελληνική προβολή στο εξωτερικό. Η Τρίπολη ήρθε ισοπαλία μέσα στην Τουρκία, κέρδισε ο ΠΑΟΚ εντός έδρας και αυτά είναι πάρα πολύ μεγάλα αποτελέσματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανάγκη να μαζέψουμε βαθμούς και να αφήσουμε αυτά τα παλιά. 

Διάβασε περισσότερα στο
Κλείσιμο
gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης