«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

Αποφασισμένος να πιέσει καταστάσεις για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης και είναι έτοιμος να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο

«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης
Έτοιμος να βγάλει από τον... πάγο το «καυτό» ζήτημα των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο δείχνει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, αναλαμβάνοντας πλέον ο ίδιος δράση. 

Ο Ιβάν Σαββίδης πρόκειται να πάρει προσωπικά πρωτοβουλίες για να κινητοποιήσει τους υπεύθυνους και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να βρεθεί λύση, καθώς καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι οι διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς πήρε έμειναν στα... λόγια. 

Όσο για το ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου θα φανούν το προσεχές διάστημα, το δεδομένο ωστόσο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει... κινητικότητα γύρω από το θέμα των χρεών, που είναι το No1 στην ατζέντα του Σαββίδη. 
Κλείσιμο

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης στον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, σημειώνοντας ότι μετά τα χρέη, ακολουθεί η υπόθεση του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη. 


Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης