Δείτε τα σημερινά παιχνίδια της Superleague

Δείτε τα σημερινά παιχνίδια της Superleague

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα Χανιά στο ματς που ξεχωρίζει στο σημερινό μενού της Superleague. 

Δείτε τα σημερινά παιχνίδια της Superleague
Με άλλα πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με το ματς που ξεχωρίζει να είναι το Πλατανιάς - Παναθηναϊκός όπου οι Κρητικοί υποδέχονται τον κυπελλούχο Ελλάδος στα Χανιά.

Σπουδαίοι αγώνες σε Τρίπολη, Κέρκυρα, Βόλο και Κομοτηνή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ (NS2, 16:00)
Ο Αστέρας μετά το Χ στην Κωνσταντινούπολη επιστρέφει στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα κληθεί να διαχειριστεί την κούραση της Ευρώπης. Οι Αρκάδες φιλοξενούν στην Τρίπολη την Καλλονή και δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο Κουρμπέλη, ενώ από την άλλη η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει στην αποστολή τον επίσης τιμωρημένο Μανούσο.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (NS4, 18:15)
Η Κέρκυρα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα υποδέχοντας τον ΠΑΣ στο νησί. Οι Φαίακες έχουν αρνητική παράδοση απέναντι στους Ηπειρώτες και δεν υπολογίζουν στους Καρντόσο και Ναγιάρ. Ο «Αγιαξ» δεν έχει προβλήματα απουσιών.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (NS2, 18:15)
Την πρώτη τους νίκη θα διεκδικήσουν στο Βόλο, η Νίκη με τον Εργοτέλη με τις δύο ομάδες να έχουν αλλάξει πρόσφατα και προπονητή. 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (NS3, 18:15)
Ο χωρίς νίκη Πανθρακικός φιλοξενεί στην Κομοτηνή τον Πανιώνιο με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θέλει να κάνει σεφτέ στη Superleague. Ο Πανθρακικός δεν έχει απουσίες, ενώ στον Πανιώνιο έμεινε εκτός ο Ταξιάρχης Φούντας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (NS1, 20:30)
Ο Πλατανιάς μετά τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα φιλοξενεί στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θέλει να τριτώσει το κακό στα Χανιά μετά τις ήττες από την Καλλονή και την Ντιναμό Μόσχας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει ποτέ τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης